Η Project Plus ιδρύθηκε το 1980 με την επωνυμία Γ. Κοσμάτος & Σια Ο.Ε. με έδρα Πλάτωνος 7 στο Χαλάνδρι Αττικής. Στο ξεκίνημα της είχε 3 άτομα προσωπικό και το κυρίαρχο προϊόν ήταν το διαφημιστικό σπίρτο και η αποκλειστικότητα μίας από τις μεγαλύτερες καπνοβιομηχανίες και σπιρτοβιομηχανίες της Γαλλίας τη “Seita.

Το 1987 και με το όνομα Project Plus Ltd πλέον και μετά από μία αρκετά επιτυχημένη πορεία καθώς και αναγνώριση από ένα μεγάλο τμήμα του επαγγελματικού κόσμου, ξεκινήσαμε τη συνεργασία με το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής σπίρτων της Ιαπωνίας “Kobe Match” και στη συνέχεια την αποκλειστικότητα για όλη την Ελλάδα έχοντας τη δυνατότητα προσφοράς πάνω από 60 διαφορετικά σχήματα και μοντέλα στην ελληνική αγορά.

Το 1992 είναι η χρονιά που η εταιρεία μας για να καλύψει τις πελατειακές της ανάγκες ανοίγει την ακτίνα δράσης της και στον ευρύτερο κόσμο των διαφημιστικών και προωθητικών δώρων χωρίς βέβαια να αλλάξει τη ταυτότητα της έχοντας πάντα στη πρώτη γραμμή το προϊόν που την καταξίωσε και την τοποθέτησε έως και σήμερα στη πρώτη θέση της ελληνικής αγοράς.

Το 1995 η Project Plus μεταφέρει την έδρα της στη Μεσογείων 419 στην Αγ. Παρασκευή σε μεγαλύτερους χώρους περίπου 120τμ και με αποθηκευτικούς χώρους και 6 άτομα προσωπικό.

Το 2000 είναι η χρονιά που μεταφέρεται η έδρα της εταιρείας σε ιδιόκτητους χώρους περίπου 200τμ, διαμορφώνοντας το νέο κτήριο σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και τους πλέον άνετους και πολιτισμένους εργασιακούς χώρους δημιουργώντας ένα λειτουργικό Show room, δίνοντας σε κάθε επισκέπτη – πελάτη τη δυνατότητα σε πολύ λίγο χρόνο να έχει κοντά του εκατοντάδες προϊόντα σχεδόν όλων των κατηγοριών έτσι ώστε η επιλογή του και η απόφαση του να πραγματοποιείται σε πολύ λίγο χρόνο.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό έχει τη δυνατότητα σύντομα και αποτελεσματικά να δώσει τη καλύτερη, αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη λύση στον πελάτη μας. Οι χώροι εργασίας από τον πρώτο έως και τον τελευταίο εργαζόμενο προσεγμένοι και φτιαγμένοι κατασκευαστικά και χωροταξικά με όλα τα σύγχρονα και λειτουργικά μέσα προσδοκώντας στην καλύτερη, άνετη και παραγωγική εργασία. Οι αποθηκευτικοί χώροι διαθέτουν δική τους πρόσβαση ανεξαρτήτως των υπολοίπων χώρων. Οι χώροι πρώτης ανάγκης αλλά και εστίασης είναι λειτουργικοί, άνετοι, και καθαροί για να καλύπτουν κάθε στιγμή τις ανάγκες μίας σύγχρονης εταιρείας, του έμψυχου δυναμικού της αλλά και τους εκλεκτούς πελάτες.

Σήμερα και μετά από μία πετυχημένη διαδρομή 30 χρόνων που μεγάλο της κομμάτι οφείλουμε στους κ.κ. Πελάτες μας που μας στήριξαν από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας μας γίναμε μια πολύ ωραία συντροφιά 14 ατόμων που η μόνη μας σκέψη, προσδοκία και καθημερινό μας ενδιαφέρον είναι πως να βελτιώσουμε ακόμα πιο πολύ τις υπηρεσίες μας προς τους αγαπητούς πελάτες του χθες, του σήμερα και του αύριο έτσι ώστε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η πελατειακή μας οικογένεια.

Τα οικονομικά μας αποτελέσματα σε όλη την επαγγελματική μας διαδρομή είναι ανοδικά και η άμεση προτεραιότητα μας είναι να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τους χρόνους παράδοσης των προϊόντων μας και επιπλέον εκτιμώντας τα νέα οικονομικά δεδομένα να ελαχιστοποιήσουμε το εμπορικό μας κέρδος.